Lars op 't Hoog

Samen met zijn ouders runt Lars op ’t Hoog (27) de pension- en africhtingsstal Stal ’t Wit Paardje/Stal Lars op ’t Hoog Sporthorses in Haghorst (tussen Tilburg en Eindhoven).

Hij houdt zich voornamelijk bezig met het africhten, uitbrengen en verkopen van kwaliteitsvolle dressuurpaarden. Daarnaast is hij fanatiek  in het trainen en begeleiden van leerlingen. Op kleine schaal is hij ook actief in de fokkerij van KWPN paarden.

Lars is opgegroeid op het paardenbedrijf van zijn ouders en al vroeg besmet geraakt met het paardenvirus. Zijn eerste wedstrijdsuccessen behaalde hij met de C-pony Blue Boy, waarmee hij 3x Nederlands Kampioen werd. Daarna heeft hij met twee D-pony’s en later met zijn eerste paard Survival bij de Junioren deel uitgemaakt van het B-kader en mooie nationale en internationale resultaten behaald.

Sinds 2012 werkt hij halve dagen als stalruiter bij Academy Bartels in Hooge Mierde. Dagelijks traint hij zeer talentvolle paarden onder toeziend oog van Imke Schellekens-Bartels en Tineke Bartels. Bij de Academy  heeft hij de kans gekregen om met Don Presidente door te groeien naar de Grand Prix. Met Handretti, in eigendom van fam. Bartels, werd Lars afgelopen winter Nederlands Kampioen  Z2.

Clinic met Imke Schellekens-Bartels      

tijdens Horse Event

Met Juliette Sione tijdens de Jonge Paarden    Competitie

  • Facebook Social Icon

Handretti  en Lars bij  Indoor Brabant 2019

Secretariaat: Marianne Bresser-Derksen

Secretariaat 06-20430851     

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2016 by b r a m  reclame - Van ontwerp t/m drukwerk / Websites /  Flyers & Folders / Advies - Grou