Krista Kolijn

Krista Kolijn runt sinds die tijd 2005 haar dressuurstal Dutch Top Horses.

In 2005, begonnen in Rockanje (Zuid Holland), verhuisde ze in 2013 naar Weert om haar werkzaamheden te kunnen uitbreiden en om meer samenwerking te creëren in de paardensector .

In 2018 heeft Krista samen met haar man Diederik Wigmans haar eigen accommodatie gekocht, aan de rand van Weert, en zo ontstond "Dutch Dressage Connection".

Krista is op jonge leeftijd begonnen met paardrijden, dit was zeker niet van vanzelfsprekend,  aangezien ze de enige in haar familie is die ’in de paarden zit’. Ze is echt een "selfmade " onderneemster. Haar passie begon zowel met springen als dressuur, maar na haar 23e is ze zich volledig gaan richten op de dressuur, met als resultaat zowel Nationaal als Internationaal GP- amazone .

Krista gaat nog regelmatig in binnen- en buitenland op concours en neemt vaak verschillende paarden mee.

Haar hart ligt bij het opleiden van jonge paarden: zo maakte ze veel paarden klaar voor de IBOP, PAVO  en verschillende jonge paardencompetities.

Ook traint ze enkele paarden door tot en met de subtop, waarna de meeste paarden voor verkoop worden aangeboden .

krista-kolijn-2.jpg

Krista Kolijn

Krista:

"Ik heb ontzettend veel zin om met jong talent aan de slag te gaan! Het begeleiden van jeugd vind ik geweldig om te doen! Kom je ook gezellig in mijn team ??"

  • Facebook Social Icon